Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Bestellen en betalen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. Wij bieden u de mogelijkheid om per iDeal, Maestro, credit card (Visa en MasterCard) en op factuur te betalen. Uw gegevens worden over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee de veiligheid van de betaling is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

De verzend- en administratiekosten bedragen binnen Nederland 1,95 euro en naar België 2,95 euro ongeacht het gewicht van het pakket. Bestelt u voor een bedrag van meer dan 100 euro, dan berekenen wij u geen verzendkosten. De levertijd van boeken is 1 tot 2 werkdagen. Als u de bestelling op werkdagen vóór 23.00 uur plaatst, heeft u de boeken de volgende dag al in huis. Wel zijn wij hierbij afhankelijk van post.nl. Bezorging van pakketten vindt daardoor plaats van maandag tot en met zaterdag en de bezorging van brievenbuspost van dinsdag tot en met zaterdag. Bij bestelling van leerboeken met een registratiecode voor de digitale leeromgeving krijgt u direct online toegang tot het boek.

Retourneren

Is uw bestelling niet in orde? Neemt u dan altijd eerst contact met ons op over de wijze van retourneren. Dit kan per e-mail: info@tijdstroom.nl. Zie ook https://www.tijdstroom.nl/tekst/leveringsvoorwaarden.

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen