Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Recht op goede gezondheidszorg

Wegwijzer voor patiënten, studenten en professionals

A.P. van Baar

Niet alleen de gezondheidszorg staat de laatste tijd volop in de schijnwerpers maar ook de hele wetgeving eromheen. Die wetgeving is complex en vaak moeilijk toegankelijk. Dit boek maakt duidelijk hoe het allemaal in elkaar zit.
Alle relevante wetgeving wordt besproken. Juridische taal is zoveel mogelijk vermeden en omgezet in voor niet-juristen begrijpelijk Nederlands. Bovendien is de materie, anders dan gebruikelijk is in juridische boeken, thematisch behandeld.
Voor de 'consument' van de gezondheidszorg is hiermee een standaardwerk beschikbaar inzake de juridische aspecten die altijd aan behandeling kleven. Ook voor hulpverleners (in opleiding) en zelfs voor juristen (in opleiding) is het standaardwerk erg instructief, niet alleen vanwege de volledigheid en de ordening maar ook vanwege het bijzondere perspectief dat de auteur heeft gekozen.

Mr. A.P. van Baar (Heemskerk, 1947) studeerde belastingrecht in Amsterdam en gezondheidsrecht in Utrecht. Jarenlang beantwoordde hij lezersvragen op juridisch gebied in het wekblad Libelle. Van zijn hand verschenen eerder Gids voor verenigingsbestuurders, Fusies en fiscus en Almanak praktisch gezondheidsrecht.

l inhoudsopgave

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen