Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Probleemgeoriënteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica

Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek

I.F. Panhuizen, M.M.J. Snoeck, G.-J. van Geffen, R.R. van der Hulst (redactie)

Bijna alle artsen en tandartsen komen in aanraking met lokaal anesthetica. Velen schrijven lokaal anesthetica regelmatig voor waarna zij deze, bijna altijd, zélf toe­die­nen. Om deze beroepsgroepen een goede leidraad bij het gebruik van lokaal anesthetica in al haar facetten te bieden is dit boek samengesteld.

In Probleemgeoriёnteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica staan de problemen zoals die zich bij patiënten voordoen centraal. In een structuur van vraag en antwoord wordt de lezer meegenomen langs de leerstof, die vervolgens in korte leerpunten aan het eind van ieder hoofdstuk wordt samengevat. Verwezen wordt naar de belangrijkste overzichtsartikelen om de lezer de kans te geven een onderwerp verder uit te diepen. De hoofdstukken zijn geschreven door artsen uit zo veel mogelijk vakgebieden en tandartsen. Ruim zeventig auteurs en redacteuren, afkomstig uit vele klinieken en opleidingscentra in België en Nederland, hebben aan het boek meegewerkt. De auteurs presenteren 49 onderwerpen die allen gerelateerd zijn aan lokaal anesthetica, waarmee alle ins and outs van deze farmaca behandeld worden.

Het boek is geschreven voor alle soorten artsen en tandartsen (in opleiding) die in hun dagelijkse praktijk met lokaal anesthetica in aanraking komen.

Bekijk de hele serie Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde

l Bekijk hier de inhoudsopgave
l Bekijk hier het voorwoord
l Bekijk hier de medewerkers

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen