Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Probleemgeoriënteerd denken in de geriatrie + CD ROM

Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek

M.G.M. Olde Rikkert, M.B. van Iersel, J. Flamaing, M. Petrovic, J.M.G.A. Schols, W.H.M. Hoefnagels (redactie)

Dit ‘Praktijkboek voor de opleiding en de kliniek’ is ontstaan uit een al lang bestaande wens, zowel in Nederland als in Vlaanderen, om een Nederlandstalig leerboek te schrijven dat primair bestemd is voor studenten geneeskunde in de klinische fase van hun opleiding. Bij de eerste druk bleek ook dat andere doelgroepen het boek zeer goed kunnen gebruiken: artsen in opleiding tot geriater, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen, evenals physician assistants, verpleegkundigen en fysiotherapeuten werkzaam in de ouderenzorg.

Het boek sluit goed aan op het medisch onderwijs zoals docenten en studenten dat inmiddels gewend zijn te geven en te ontvangen: probleemgeoriënteerd denken, het formuleren van leerdoelen, het gebruik maken van e-learning en dvd’s. De veel­voor­komende geriatrische problemen worden op een heldere manier beschreven door een keur aan Nederlandse en Vlaamse auteurs, meest artsen, maar ook professionals uit andere disciplines, allen met ruime ervaring in onderwijs en opleiding én natuurlijk in de zorg voor ouderen.

In de tweede druk zijn alle hoofdstukken inhoudelijk geheel herzien en up-to-date gemaakt. Met de feedback van de gebruikers is de ‘studeerbaarheid’ van het boek verder vergroot.


Bekijk de hele serie Probleemgeoriënteerd denken in de geneeskunde

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen