Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Leerboek psychiatrie (cd vervangen door website)

M.W. Hengeveld, A.J.L.M van Balkom (redactie)

Wat zijn de veranderingen ten opzichte van de eerste druk?
Een groot deel van de inhoud van het leerboek is veranderd. Bijna alle hoofdstukken zijn herschreven, beter ingedeeld en aangepast aan veranderde inzichten. Ook zijn er enkele hoofdstukken toegevoegd.
Omdat de Vlaamse universiteiten het leerboek in hun medische opleidingen gebruiken, is de redactie uitgebreid met twee Vlaamse collega's en hebben diverse Vlaamse auteurs meegeschreven. In het boek is nu ook aandacht besteed aan de Belgische wetgeving en organisatie van de gezondheidszorg.

De online leeromgeving die aan het leerboek is gekoppeld, is geheel nieuw. De website bevat 39 casussen die ontleend zijn aan de psychiatrische praktijk, zowel in de eerste, tweede als derde lijn. Door met deze casussen te oefenen, kan de student zijn psychiatrische kennis toetsen en wordt een brug geslagen tussen theorie en praktijk.

Bij bestelling via onze website, krijgt u direct 24 uur toegang tot het boek in onze leeromgeving. Daarna kan deze toegang definitief gemaakt worden met behulp van de code die in het boek staat.

l Bekijk de Inhoudsopgave
l Lees hier de recensie uit Tijdschrift voor Psychiatrie

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen