Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Klinische anesthesiologie - Tweede druk

P.G. Noordzij, M. Klimek, A.J. Stamer (redactie)

Het tekstboek Klinische anesthesiologie is speciaal geschreven voor iedereen die op het punt staat om zijn anesthesiologische ontdekkingsreis te beginnen of verder te verdiepen. Door de toegankelijke en compacte schrijfstijl is het boek makkelijk leesbaar en geschikt voor een breed publiek, van (leerling)anesthesiemedewerker tot coassistent of arts in opleiding tot anesthesioloog.
In drie delen behandelt dit Nederlandstalige boek een breed scala aan onderwerpen binnen de anesthesiologie. Deze variëren van de geschiedenis van het vakgebied, tot klinische fysiologie, farmacologie en anesthesie bij specifieke chirurgische ingrepen of klinische omstandigheden.

Speciaal voor de doelgroep is naast het tekstboek een farmacologische iPhone/Android-app ontwikkeld, zodat namen en doseringen van veelgebruikte anesthesiologische medicatie altijd binnen handbereik zijn tijdens werkzaamheden in de kliniek.
Klik hier voor meer informatie.

l Bekijk hier de inhoudsopgave
l Lees hier het voorwoord

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen