Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

HART voor HERSTEL

Remke van Staveren

Herstel voor iedereen? Weer plezier in je werk? Dat kan!
Een betere, herstelondersteunende ggz, dat willen we allemaal. Maar hoe dan? Dit doe-boek biedt inspirerende verhalen, voorbeelden uit de praktijk, ideeën en tips. Het helpt je om creatief te denken en te ontdekken wat écht werkt.
Jij maakt het verschil.
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zodat je ook goed voor je cliënt en zijn naasten kunt zorgen. Gewoon, vanaf vandaag, op je eigen werk¬plek. Begin zelf, begin klein, met iets haalbaars en zichtbaars dat snel resultaat geeft. Werken met HART voor de GGZ, vanuit compassie, moet je doen.

Een boek dat leest als een trein. Het zet iedereen die op enige wijze bij de ggz betrokken is aan tot actie: denken, luisteren en doen!
Julliëtte van Eerd, bestuurder GGZ Mondriaan

Geschreven met (com)passie en humor.
Menno Oosterhoff, psychiater

"Must read" voor iedereen die te maken krijgt met de GGZ, als medewerker, cliënt of als naasten. Het geeft hoop voor de toekomst.
Martijn Kole, ervaringsdeskundige, oprichter Enik Recovery College

HART voor HERSTEL moet je lezen, maar bovenal doen. Met je hoofd, hart en handen.
Anne Marsman, psycholoog, hoofdredacteur Psychosenet

Eindelijk een boek dat al het goede en nieuwe dat we zo nodig hebben in de ggz niet alleen krachtig beschrijft en illustreert, maar vooral ook praktisch inzetbaar maakt.
Jim van Os, hoogleraar psychiatrie

l Inkijkexemplaar

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen