Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek verslaving

I. Franken, W. van den Brink (redactie)

Wetenschappelijk onderzoek naar verslaving heeft de laatste jaren veel kennis opgeleverd over wat de mechanismen zijn die aan verslavingsgedrag ten grondslag liggen en over de manier waarop verslaving effectief behandeld kan worden. In dit handboek wordt deze kennis gebundeld. Meer dan 20 Nederlandse en Belgische deskundigen op het gebied van verslaving en de verslavingszorg schrijven in dit handboek over een onderwerp waarop zij bij uitstek deskundig zijn. Er is een onderscheid gemaakt in meer theoretische hoofdstukken en meer praktijkgerichte hoofdstukken.

Dit is het eerste boek over verslaving waarin een breed spectrum aan onderwerpen behandeld wordt. Alle hoofdstukken zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en de beschreven behandelingen zijn altijd zoveel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke evidentie.
Het boek is vooral bedoeld voor alle medewerkers in de ggz (psychiatrie en verslavingszorg) die meer willen weten over recente inzichten in de oorzaken en de behandeling van verslaving. Hierbij kan men denken aan basisartsen, verslavingsartsen, psychiaters, psychologen agogen en verpleegkundigen. Daarnaast is het boek uitermate geschikt voor studenten in opleiding tot een van deze beroepen.

l Bekijk de folder

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen