Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek prostaataandoeningen

dr. T.A. Boon, dr. J.L.H.R. Bosch, dr. H.P.A.M. van Poppel, dr. J.A. Witjes (redactie)

De afgelopen jaren staat de prostaat sterk in de belangstelling door de toename van prostaatkanker en door de ontwikkeling van mannengeneeskunde. Het (urologisch) denken en handelen over prostaataandoeningen is sterk aan het veranderen. Taboes over erectiestoornissen en mannenspecifieke gezondheidsproblemen worden doorbroken.
Het Handboek prostaataandoeningen, waaraan bijna 70 auteurs uit Nederland en België meewerkten, is het eerste Nederlandstalige boek dat specifiek over de prostaat gaat en dat antwoord geeft op actuele vragen.
De meest actuele informatie over de diverse onderwerpen is opgenomen, inclusief recente richtlijnen, en waar nodig voorzien van commentaar.
Het boek is geschreven voor huisartsen, urologen, oncologen, radiotherapeuten en geriaters inclusief de assistenten en coassistenten. Ook de geïnteresseerde leek kan up-to-date informatie in het boek vinden.

l Bekijk hier de inhoudsopgave

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen