Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek pijnbestrijding

A.M. van Kleef, W.E.J. Weber, F. Winter W.W.A. Zuurmond (redactie)

Pijn heet subjectief te zijn.
Maar pijn kan hevig menselijk lijden betekenen.
Vanaf de oudheid tot honderd jaar geleden waren de medische antwoorden op pijn en lijden verre van adequaat. En tot op de dag van vandaag is over het mechanisme van pijn geen volledige consensus. Maar er is duidelijk een pijngeneeskunde aan het ontstaan. Er komen steeds meer pijnspecialisten beschikbaar, niet alleen voor alledaagse pijnklachten maar juist ook voor moeilijke en complexe pijnproblematiek.
Het voorliggende boek, samengesteld door 48 auteurs -allen experts op hun gebied-, geeft een goede stand van zaken op het gebied van neurofysiologie, psychologie, diagnostiek en behandeling van pijn. Het is een echt handboek geworden, het eerste dat aan pijn gewijd is in Nederland en Vlaanderen. Alle bekende klinische pijnsyndromen zijn erin beschreven.
Het is bestemd voor medische studenten, voor artsen die opgeleid worden tot specialist neurologie, anesthesiologie, gynaecologie, kindergeneeskunde en revalidatiegeneeskunde, alsmede voor de gevestigde specialisten zelf.

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen