Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek ouderenpsychologie

A.M. Pot, Y. Kuin, M. Vink (redactie)

Gedurende de afgelopen 35 jaar heeft de ouderenpsychologie zich in Nederland tot een belangrijk aandachtsgebied binnen de psychologie ontwikkeld. Voor het eerst verschijnt nu een handboek ouderenpsychologie dat een overzicht biedt van de huidige stand van het vakgebied. In zes delen behandelt het de psychologische, sociale en biologische aspecten van het ouder worden, de verschillende domeinen van het psychisch functioneren bij ouderen, thema's in levensloopperspectief, psychologische interventies, specifieke aandachtsgroepen en het beroepsmatig functioneren.

Het boek is bedoeld voor psychologen die in de gezondheidszorg werkzaam zijn met ouderen of daartoe worden opgeleid, evenals voor psychologen in het onderwijs, in beleidsfuncties en in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ouderen. Daarnaast is het boek ook bruikbaar in de bij- en nascholing van andere beroepsgroepen, zoals artsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkenden.

l Lees hier de Inhoudsopgave
l Lees hier het Voorwoord
l Bekijk hier welke auteurs meewerkten

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen