Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek mammacarcinoom

Th. Wobbes, J.W.R. Nortier, C.C.E. Koning (redactie)

Borstkanker is bij vrouwen de meest voorkomende vorm van kanker. De incidentie is in Nederland hoog en neemt in de laatste jaren aanzienlijk toe. Het laatste decennium zijn er op therapeutisch gebied belangrijke ontwikkelingen geweest, die tot veranderingen in behandelingsstrategieën hebben geleid. Onder andere hierdoor is de kwaliteit van leven en de prognose aanzienlijk verbeterd voor een aantal groepen patiënten.
In dit boek wordt een overzicht gegeven van de basisprincipes zoals die in Nederland worden gehanteerd en van hoe de ontwikkelingen in de diagnostiek en behandeling van borstkanker in de dagelijkse praktijk in Nederland worden toegepast.

Het Handboek mammacarcinoom is bestemd voor specialisten, maar ook voor assistenten in opleiding die zich bezighouden met de behandeling van de patiënt met borstkanker.
Het boek is van belang voor iedereen die in de keten van de zorg rondom de patiënt met borstkanker werkzaam is en geeft een goed overzicht van de ontwikkelingen die er op dit moment gaande zijn.

l Bekijk hier de inhoudsopgave
l Lees hier het Voorwoord

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen