Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Handboek FACT

Remmers van Veldhuizen, Michiel Bähler, Diana Polhuis, Jim van Os (redactie)

Meer dan 100.000 patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen worden buiten het psychiatrisch ziekenhuis in de maatschappij begeleid. Daarbij is er aandacht voor hun maatschappelijk functioneren en herstel. Deze zorg wordt steeds vaker georganiseerd vanuit zogenaamde FACT-teams. Het Handboek FACT bundelt alle actuele informatie over FACT.

Het Handboek FACT bundelt alle actuele informatie over FACT: de achtergronden, de opzet en werkwijze van de teams en de manier waarop de verschillende disciplines de evidence based interventies en best practices aanbieden aan de patiënt en zijn omgeving. Tevens wordt aandacht gegeven aan organisatorische randvoorwaarden, financiering, onderzoeksresultaten, routine outcome monitoring en certificering. Naast aandacht voor FACT besteedt het boek aandacht aan ACT-teams en andere varianten, zoals die zich ontwikkelen in de jeugdpsychiatrie, verslavingszorg en forensische zorg. Het handboek wil FACT-teams en hun teamleden veel praktische implementatieinformatie bieden en zal daarnaast gebruikt kunnen worden in opleidingen gericht op de disciplines die in deze teams werken.

l Bekijk hier de inhoudsopgave
l Lees hier het voorwoord

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen