Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Gids voor gesprekstherapie

M. Leijssen

Mia Leijssen schreef deze gids voor gesprekstherapeuten die in hun dageljks werk behoefte hebben aan een praktisch houvast bij onder andere:
- het eerste gesprek;
- het ontwikkelen van een goede professionele relatie;
- het werken met heftige emoties als angst, kwaadheid, verdriet , verliefdheid;
- het contact maken met de innerlijke gids in de cliënt via focusing en dromen;
- het beëindigen van de therapie.
De auteur laat met heldere beschrijvingen zien hoe een goed gestructureerd therapieproces eruit kan zien. Talrijke voorbeelden en gespreksfragmenten illustreren het verloop van de therapie. Mia Leijssen geeft aan welke moeilijkheden therapeuten kunnen tegenkomen en hoe zij deze kunnen overwinnen. Zo worden ingewikkelde processen op een concreet niveau beschreven en verhelderd.
Niet alleen psychotherapeuten en zij die hiervoor in opleiding zijn, kunnen met de Gids voor gesprekstherapie hun voordeel doen. Ook maatschappelijk werkenden, psychiaters, psychologen en andere geïnteresseerden zullen in deze uitgeve veel zinvolle informatie vinden.

Mia Leijssen is psychotherapeut en staflid van de afdeling Psychotherapie aan het Departement Psychologie van de Universiteit te Leuven. Het boek is gebaseerd op de 'wetenschap van de praktijk', voortgekomen uit een jarenlange ervaring als psychotherapeut, opleider en supervisor.

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen