Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Ts_logo_sinds1921

nAlle boeken

Conosci il tuo italiano

Leerboek, Italiaans voor de ware liefhebber

Nicoletta Cuneo, Bert van Golde

Veel mensen uit de lage landen hebben de charmes van Italië ontdekt. Kunst en levenskunst zijn misschien wel de belangrijkste schatten van de Italianen. Na de eerste toeristische impressies groeit bij ontluikende 'italofielen' al gauw de behoefte om met de mediterrane cultuurdragers te kunnen communiceren. Daarom is momenteel niet alleen Italië maar ook de Italiaanse taal buitengewoon populair.

Conosci il tuo italiano ('Leer je Italiaans kennen') biedt u het beste van twee werelden. De fraaie vormgeving, met authentieke foto's, bevredigt uw behoefte aan steeds nieuwe beelden uit uw favoriete oord. Maar eerst en vooral biedt dit boek de basis voor het leren van de taal. Wij durven stellen dat deze grammatica van een ongeëvenaarde kwaliteit is. Zowel voor zelfstudie als voor groepsgebruik. Voor wie een excellent niveau nastreeft.

' ... een juweeltje; een must-have voor de 'ware liefhebber van de Italiaanse taal. Maar bovenal met heel veel liefde en toewijding gemaakt.'
(Levende Talen Magazine, oktober 2003)

Wat een prachtig boek; erg mooi vormgegeven en heel overzichtelijk. Niet alleen 'saaie' grammatica maar ook allerlei weetjes en achtergrondinformatie. Echt een aanrader! (Review op bol.com, november 2003)

Ook beschikbaar in een set met het oefenboek. Kijk voor meer informatie bij de set.

l blader door het eerste hoofdstuk

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen